Custom fietskleding

Custom fietskleding stappenplan
Custom fietskleding stap 1 Vraag een prijsopgaven aan

Stap 1: Vraag een prijsopgave aan

Als eerste stap zullen wij een offerte maken voor de aanvraag van jouw custom fietskleding. Dat doen we aan de hand van het aantal kledingstukken met hetzelfde design dat jij wilt bestellen. Omdat wij het heel gaaf vinden dat jij ons uitkiest en omdat ons merk nog groeiende is, zullen wij een scherpe prijs aanbieden! Is de offerte naar wens? Dan gaan we beginnen! Een overzicht van de prijzen vind je onderaan deze pagina.

De kledingstukken worden per design geteld. Het maakt dus niet uit welke maten jij kiest en of je een heren – of damesuitvoering wilt. 

Custom fietskleding stap 2 Samen een design maken

Stap 2: Jouw unieke design creëren 

Het design is natuurlijk waar het allemaal om te doen is! Wij zullen samen met jou een design maken, graag horen wij dus jullie wensen. Al een idee hoe het er uit moet gaan zien? Dat is top! Dan gaan wij de kleding maken zoals jij die gedachten hebt. Als je nog geen idee hebt willen wij graag zoveel mogelijk informatie van jou zodat wij een design (samen met jou) kunnen creëren! Je kunt het zo gek niet bedenken, door de hoge kwaliteit kleurprinters wordt de kleding helemaal custom geprint. Als er logo’s op de kleding moeten komen, stuur deze dan naar ons in een AI/PDF/EPS bestand en ze komen er scherp op!  Als het design geslaagd is gaat onze tekenaar het design in een professioneel bestand omzetten en volgt de laatste check. Ook dan kan het ontwerp nog veranderd worden natuurlijk.

Custom fietskleding design’s

  • TBT Custom Fietsshirt design
  • TBT Custom Fietsshirt design
  • TBT Custom Fietsshirt design
  • TBT Custom Fietsshirt design
  • TBT Custom Fietsshirt design
Custom fietskleding stap 3 bepaal de maten

Stap 3: Kledingmaten van de custom fietskleding bepalen

Om onze custom fietskleding zo goed mogelijk te laten passen is de maat erg belangrijk. Onze zelfontwikkelde pasvorm waarbij wij hebben gefocust op aerodynamica en comfort hoeven jullie alleen nog maar te kiezen welke maat jullie nodig hebben! Hiervoor zijn drie opties.

Optie 1: wij sturen jullie paskleding op ( je betaald alleen de verzendkosten) .

Optie 2: wij gaan jullie helpen met maatadvies. Dat beteken dat jullie zelf de benodigde lichaamsmaten opmeten en wij jullie vervolgens helpen met het kiezen van de juiste maat.

Optie 3: jullie bepalen aan de hand van onze maattabellen zelf de maat die jullie nodig hebben. Zelf adviseren wij eigenlijk altijd de eerste optie aangezien het zonde is als je uiteindelijk toch niet de juiste maat hebt.

Custom fietskleding stap 4 kies jouw unieke stofcombinatie

Stap 4: Materiaalkeuze van de custom fietskleding 

Bij ons kan je van A tot Z volledig custom fietskleding laten maken. Niet alleen het design is geheel uniek, ook kun je zelf de materialen uitkiezen. Wij hebben de verschillende stofcombinaties alvast onderverdeeld in de 3 meest gebruikte combinaties. Mocht hier geen combinatie voor jou tussen zitten, neem dan contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en samen gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. Dat doen wij uiteraard (meestal) zonder extra kosten in rekening te brengen, want wij zijn pas tevreden als jij dat bent!

Custom fietskleding stap 5 produceren en verzenden

Stap 5: Produceren en fietsen maar!

Dan is het eindelijk zover! Alle stappen naar een supergaaf product zijn doorlopen. Nu gaan wij het laten produceren waarna de custom fietskleding normaal gesproken al geleverd wordt in 4 tot 6 weken na het afronden van de laatste stap! Tot die tijd blijven jullie natuurlijk lekker doorfietsen zodat jullie in topvorm in jullie nieuwe fietspak kunnen verschijnen! Want zoals wij altijd zeggen: Training Beats Talent.

O ja, nog één ding! Als wij jouw custom fietskleding hebben geleverd en het is helemaal naar wens, vergeet dan niet al jouw vrienden te vertellen over ons nieuwe fietskledingmerk!  

TBT Custom fietskleding set rijdend op de mont ventoux
Waarom TBT Custom sportkleding 5

Prijzen

Waarom TBT Custom sportkleding 3

Bekijk de productdetails

Neem gemakkelijk contact met ons op!

Om de best mogelijke prijs te bieden is het belangrijk om te weten welke kledingstukken jij zoekt en het aantal daarvan in hetzelfde design. De gewenste kledingmaten maken voor de prijsopgave nog niet uit. Laat hieronder weten wat jij zoekt, dan gaan wij ons uiterste best doen dit voor jou te realiseren!